Search found 7 matches

by iRick
Fri Sep 18, 2020 4:09 am
Forum: General Discussion
Topic: MT4 Launcher
Replies: 3
Views: 569

Re: MT4 Launcher

Ah-ha.... that seems to have sorted the issue

Thanks :)
by iRick
Thu Sep 17, 2020 8:45 am
Forum: General Discussion
Topic: MT4 Launcher
Replies: 3
Views: 569

MT4 Launcher

I've just upgraded for the sole purpose of using the Launcher to back test at 99.9% But it's just not working, I have my installation on a different drive (D:) rather than the typical C:Program Files.... And even though I point the Installation to the D drive folder, it just won't open, it tries to ...
by iRick
Sat Jul 11, 2020 1:57 am
Forum: General Discussion
Topic: Error occurred during download (v1.8)
Replies: 1
Views: 680

Error occurred during download (v1.8)

After downloading years worth of data over hours (and hours) I'm getting some "Error occurred during download" messages I'm guessing the internet connection wasn't great at the time and the download times out and moves to the next one Not too worried about this (as this can happen) but the result, i...
by iRick
Fri Jan 19, 2018 1:09 pm
Forum: Issue/Bug tracking
Topic: Symbol() Returns wrong value
Replies: 20
Views: 26486

Re: Symbol() Returns wrong value

Hi

Awesome, that's sorted it, thanks (was Metatrader Setting issues)

Does the fix applied to GBPUSD, OIL etc, need to be applied to other majors for them to work with the (£) symbol?
by iRick
Wed Jan 17, 2018 8:56 am
Forum: Issue/Bug tracking
Topic: Symbol() Returns wrong value
Replies: 20
Views: 26486

Re: Symbol() Returns wrong value

Hi The open and close prices are the same (hence the issue) Trade 1 open = 1.87530, close = 1.87781, SL = 1.88384, size = 1.1 Trade 2 open = 1.87478, close = 1.87825, SL = 1.87825, size = 2.6 The second trade is closed via SL which is calculated to be a percentage of equity (with some rounding so no...
by iRick
Tue Jan 16, 2018 2:01 pm
Forum: Issue/Bug tracking
Topic: Symbol() Returns wrong value
Replies: 20
Views: 26486

Re: Symbol() Returns wrong value

Hi Thanks for that, is seems to have fixed the symbol issue Although now I'm seeing another issue, at first I was thinking it may have been caused by the Metatrader info (Leverage etc) although I've mapped various values for multiple settings and still see the same issue, it also connected to the br...
by iRick
Thu Jan 11, 2018 7:33 am
Forum: Issue/Bug tracking
Topic: Symbol() Returns wrong value
Replies: 20
Views: 26486

Re: Symbol() Returns wrong value

I'm having a very similar issue I've just upgraded from Lite and now it won't map correctly, as above, I'm mapping to GBPUSD(£) and the EA seems to read GBPUSD(?) and returns nothing This didn't seem to be a problem with Lite, although I couldn't open MT4 from Tickstory (for the 99.9% test, hence th...